بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

ویتامین ای وبرنچرالز

ویتامین E مکمل مغذی مهمی برای مقابله و خلع سلاح کردن رادیکال های آزاد است . ویتامین E  از ویتامین ها ( ویتامین A و C ) در مقابل اکسید شدن محافظت می کند . توانایی و ویتامین E در محافظت از غشاء های سلولی آنرا عامل ارزشمندی می سازد برای کسانی که در محیط های آلوده زندگی می کنند و نیز برای افراد فعال ، چون فعالیت فیزیکی زیاد تولید رادیکال های آزاد را افزایش می دهد .

مصرف حدود 400 واحد در روز از ویتامین E ضرر ناشی از رادیکال های آزادی که به دلیل ورزش آزاد شده اند را کاهش داده و کارائی ورزشکاران را افزایش می دهد .

اکثر مردم در مورد خطرات رادیکال های آزاد یا اصطلاحاً اکسیدان ها و نیز آنتی اکسیدان ها به عنوان عامل محافظت کننده مطالبی شنیده اند . اما برای بسیاری موضوع رادیکال های آزاد یا اکسیدان ها غیر شفاف و رمز آلود باقی مانده و کنترل آنها غیر ضروری به نظر می رسد و بنابراین نقش ویتامین E در سلامتی و طول عمر نادیده گرفته می شود .

فرم طبیعی ویتامین E توسط روش فشار سرد استخراج می شود که به توکوفرول ها آسیبی نمی رساند و هیچگونه حلال شیمیایی مورد استفاده قرار نمی گیرد . ویتامین E با منشا طبیعی که با پیشوند D شناخته می شود ( D – آلفا – توکوفرول ) ، از نظر قدرت فراهمی زیستس دو برابر ویتامین D صناعی است که با پیشوند DL شناخته می شود ( DL – آلفا – توکوفرول )

 ویتامین ای

مواد تشکیل دهنده :


داروئی : دی – آلفا – توکوفرویل استات

غیر داروئی : کپسول ژلاتینی نرم (‌ژلاتین ، گلیسیرین ، آب خالص ) ، روغن سویا

ماده آلرژن : سویا

منبع : روغن سویای اصل ، Whedt germ oil passible

مصارف :

مصرف اصلی ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که در سطح غشاء سلولی و غشاء های عبور دهنده چربی پلاسما عمل می کند تا واکنش زنجیره ای پراکسیداسیون را که در آنها رادیکال های آزاد نقشی دارند را بشکند و یک آنتی اکسیدان برتر غشاء محسوب می شود .

ویتامین E سبب افزایش عملکرد سیستم ایمنی می گردد .

ویتامین E در طب برای درمان مشکلات زیادی به کار می رود که به خاطر کمبود ویتامین E بوجود می آید و معمولاً این کمبود به دلیل اختلال و جذب چربی ایجاد می شود . این ویتامین همچنین در دوزهای بالا در بیماری های دژنراتیو به کار   می رود مثل تحلیل رفتن عضلات و بیماری روماتیسم مفاصل .
اثرات جانبی  :

مطالعات انسانی و تجربیات نشان می دهند زمانی که ویتامین ای با دوزهای حداکثر720 میلی گرم در روز مصرف شود اثرات جانبی وجود ندارد . در دوزهای بالاتر از 750 میلی گرم و به خصوص دوزهای از 1600 تا 3000 میلی گرم در روز در طولانی مدت عوارض مثل ناراحتی های گوارشی ، وجود کراتین در ادرار و اختلال در انعقاد خون که به سرعت پس از کاهش دوز فروکش می کنند .

در مطالعات انسانی به صورت روش های دو سو کور روی مصرف خوراکی ویتامین E عوارض جانبی اندکی گزارش شده حتی با دوزهای بیش از 3200 واحد در روز (‌ویتامین E طبیعی ) یا زمانی که مصرف آن طولانی مدت باشد .

آزمایشات موتاژن زائی ، سرطان زائی و تراتوژن بودن آن نیز منفی بوده است .

تداخلات :

مصرف مقادیر بالای ویتامین E سبب کاهش جذب روده ای ویتامین K می شود که ممکن است سبب تاثیر روی انعقادی بعضی داروها با واسطه ویتامین K شود .

جدا از دارو درمانی ضد انعقاد ویتامین E سبب اختلالات انعقادی در کسانی که کمبود ویتامین K ندارند نمی شود .

آهن سبب تخریب ویتامین E می شود . برای جلوگیری از تداخل بهتر است جداگانه مصرف شوند . مصرف مداوم زیاد ویتامین A ممکن است سبب اختلال در جذب ویتامین E شود .

بعضی ضد صرع ها از جمله فنوباربیتال ، فنی توئین و کاربامازپین به صورت چشمگیری ویتامین E را در بدن از طریق کاهش جذب ، توزیع و متابولیسم آن کاهش می دهد .

تداخل ویتامین E و C از طریق دوباره تولید شدن ویتامین E است که آنرا دوباره به عنوان یک آنتی اکسیدان فعال می کند .

شواهدی وجود دارد که زمانی که ویتامین E به مقدار کافی وجود نداشته باشد ویتامین C به عنوان یک پیش اکسیدان عمل می کند به خصوص در حضور آهن .

مصرف مقدار مناسب از ویتامین C توصیه می شود البته همراه با مصرف مقدار مناسب از ویتامین E که در طب 200 تا 800 واحد در روز می باشد .

سلنیوم به صورت مطلوبی با ویتامین E تداخل دارد یعنی فعالیت ویتامین E را افزایش می دهد . مقدار توصیه شده برای مصرف سلنیوم 200 میکروگرم است .

این تداخل مربوط به نقش سلنیوم در نوسازی گلوتاتیون ویتامین E در همکاری با آنزیم گلوتاتیون پراکسید که در آن 4 اتم سلنیوم دخالت می کنند .

سلنیوم همچنین در تولید Thioredoxin نقش دارد که ویتامین C را نوسازی می کند .

احتیاطات :


کسانی که چربی را خوب جذب نمی کنند در خطر کمبود ویتامین E هستند . کمبود واقعی ویتامین E سبب صدمه جدی عصبی و شکننده شدن ارتیروسیت ها می شود . خوب جذب نشدن چربی در افرادی که اسهال چرب دارند متحمل است . تخریب صفراوی سبب کاهش جدی جذب ویتامین E می شود .

منع مصرف :


با ضد انعقادها منع مصرف دارد مگر با تجویز پزشک .دخالت ویتامین E در جذب ویتامین K سبب می شود که کنترل داروهایی مثل Coomadin مشکل شود .پس توجه پزشک لازم است . ویتامین E همچنین در تولید پروستاسایکلین ها که ضد چسبندگی پلاکت ها هستند ، دخالت می کنند . ویتامین E سبب افزایش فعالیت فیبرینولیتیک می گردد .

گزارشات داروئی  :


ویتامین E در جلوگیری از بیماری های قلبی مفید است . و همینطور در جلوگیری از سکته ، سرطان و دلیل آن مبارزه ویتامین E با رادیکال های آزاد است . تمام انواع d – آلفا توکوفرول ها و یا استرهای استات یا سوکسینات آنها دارای اثر کلاسیک آنتی اکسیدان هستند . دلیل استراستات یا سوکسینات کردن الکل توکوفرول ، افزایش Shelf life و پایداری است . نیمه اسیدی هنگام جذب جدا می شود . استر سوکسینات به صورت پودر است و برای ساخت قرص ویتامین E به کار می رود . عمده ترین فراورده ویتامین E در قفسه های داروخانه استریو ایزومر آلفا توکوفریل استات است . استریوایزومر کمتر شناخته شده دیگر گاما – توکوفرول است که به نظر می رسد دارای اهمیت خاص بیولوژیک در پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی باشد . و همینطور به نظر می رسد که دارای اثر کاهش ریسک سرطان ریه در افراد سیگاری بوده و نیز یک پیشساز با اثر دیورتیک است و احتمالاً در کنترل فشار خون نیز نقش دارد .

ویتامینE دارای اثر anti – atherogenesis است ازجمله کاهش پراکسیداسیون LDL و افزایش شکستن LDL پلاسما ، افزایش کنترل روی چسبندگی پلاکت ها ، افزایش سطح HDL و افزایش فعالیت فیبرینولیتیک . در یک مطالعه اپیدمیولوژی میزان پایین از ویتامین E نسبت به میزان کلسترول بالا بیشتر سبب افزایش ریسک حمله قلبی و سکته شد . در این مطالع کلسترول بالا در 29 درصد از افراد مورد مطالعه ارتباط مستقیمی با حمله قلبی داشت در حالیکه فشار خون بالا در 25 درصد از افراد با حمله قلبی ارتباط داشت و به هر حال ویتامین E پایین در 70 درصد از افراد قابل پیش بینی بود . شبیه سایر آنتی اکسیدان ها ویتامین E با دوز مصرفی توصیه شده در روز با کاهش خطر ابتلا به سرطان ارتباط دارد . بیشتر از ده مطالعه وجود دارد که نشان می دهد میزان پایین ویتامین E به خصوص همراه با میزان پایین سلنیوم در بدن خطر ابتلا به بعضی سرطان ها را افزایش می دهد . به خصوص سرطان های گوارشی و ریه .

ارفاد دیابتی نیاز بیشتری به ویتامین E دارند که همانند ویتامین C سبب کاهش عوارض دیابت می گردد . سلامت غشاء ها اهمیت زیادی در کاهش مقاومت به انسولین دارد که در نوع II دیابت و نیز نوع I دیابت پایدار دیده می شود . دوز فارماکولوژیک این ویتامین در حدود 1350 واحد سبب افزایش انتقال گلوکز می شود .        

نام محصول: ویتامین ای وبرنچرالز
Vitamin E Webber Naturals
دسته بندی از لحاظ عملکرد: مکمل های جنسی مکمل های سلامت کبد مکمل های تقویت سیستم ایمنی/آنتی اکسیدان ها
شرکت تامین کننده:
برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید
کارآوران طب آسیا
تلفن شرکت: 021-88956103
وب سایت شرکت تامین کننده: www.kata-med.com
شکل دارویی: کپسول نرم ژلاتینی
ویتامین ای وبرنچرالز

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

سوال خود را مطرح کنید. لطفا پیش از طرح سوال، پرسش و پاسخ های قبلی را ملاحظه فرمایید. ممکن است پرسش شما، قبلا پاسخ داده شده باشد

captcha code