بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

خواص دارویی و سم شناسی زنجبیل

خواص دارویی و سم شناسی زنجبیل

زنجبیل ترکیبی است که به عنوان یک ادویه برای غذاهای مختلف در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. این ترکیب از گیاه زرد رنگ دارای رگه ‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌ آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده می ‌شود ولی در اصل قسمت مورد استفاده گیاه ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که «ریزوم» نام دارد.



زنجبیل از قرن ها پیش به عنوان یک داروی گیاهی در طب سنتی چینی ها، یونانی ها و هندی ها بطور گسترده برای محدوده وسیعی از بیماری های مزمن و اختلالات از جمله ورم مفاصل، روماتیسم، رگ به رگ شدن، درد های عضلانی، انواع دردها، زخم های گوارشی، گرفتگی عضلات، یبوست، سوء هاضمه، استفراغ، فشار خون، جنون، تب، بیماری های عفونی و کرم روده استفاده می شد.



در سال های اخیر و با تحقیقات بیشتر بر روی خواص این ترکیب، علاقه های جدیدتری برای استفاده از زنجبیل ایجاد شده است. در این راستا بسیاری از محققان در تلاشند تا اجزای فعال زنجبیل را شناسایی و استخراج کرده و با مطالعه بر روی آنها خواص بیولوژیکی و دارویی آنها را کشف کنند.



با انجام این تحقیقات علمی امروزه مشخص شده است که فعالیت هایی همچون تنظیم سیستم ایمنی، ضد تومور، ضد التهاب، ضد آپوپتوز، ضد قند خون، ضد چربی و ضد استفراغ از اصلی ترین خواص دارویی زنجبیل و ترکیبات استخراج شده از آن هستند.



علاوه بر این مشخص شده است که زنجبیل یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است و می تواند از تشکیل رادیکال های آزاد پیشگیری کرده و یا آن را خفیف کند.



تحقیقات علمی انجام شده بر روی زنجبیل بطور کلی در راستای موارد زیر بوده اند و یافته های ارزشمندی در این موارد بدست آمده اند:
•    تاثیر زنجبیل بر غلظت چربی و گلوکز خون
•    تاثیر زنجبیل بر لخته شدن خون
•    تاثیر زنجبیل بر فشار خون
•    فعالیت های ضد التهابی و ضد درد زنجبیل
•    اثر زنجبیل بر مسیرهای گوارشی
•    اثرات محافظتی آن از بافت ها در مقابل امواج رادیویی
•    خواص آنتی اکسیدانی زنجبیل
•    خواص ضد میکروبی زنجبیل



همچنین بررسی های انجام شده بر روی تداخل های دارویی آن نشان داده است که زنجبیل یک گیاه دارویی کاملا ایمن است و تنها تعداد محدود و بی اهمیتی از عوارض جانبی در مورد آن مشاهده شده است.



در این راستا موضوعاتی از قبیل اثرات بیشتر آن بر روی انسان ها و حیوانات، شناسایی اجزای ناشناخته آن و مطالعه اثرات بیولوژیکی آنها و همچنین بررسی اثرات زنجبیل در بلند مدت همچنان موضوعاتی است که مورد توجه محققان قرار دارد.


منابع و رفرنس های مکمل شناسی برای این خبر:


Some phytochemical, pharmacological and toxicological properties
of ginger (Zingiber officinale Roscoe): A review of recent research

Food and Chemical Toxicology 46 (2008) 409–420
...


مکمل شناسی را هر روز دنبال کنید

 کپی، فقط در صورت درج نام و لینک مکمل شناسی، مجاز است
 
*توصیه مهم مکمل شناسی در مورد 
خرید و مصرف مولتی ویتامین ها و سایر مکمل های غذایی:
1-مکمل شناسی، یک داروخانه اینترنتی نیست
و فعالیتی در زمینه  خرید و فروش مکمل ها ندارد.
2-به موازات این مطلب، ممکن است مطالعات دیگر، 
نتایجی مغایر و عکس نتایج بالا را  نشان دهد. 
لذااین مطالب نمی تواند دلیلی بر توصیه ومصرف خودسرانه 
مکمل های غذایی باشد و نباید جایگزین توصیه پزشک شود.
3- بهترین محل برای تهیه مکمل های غذایی، داروخانه است.
______________________________

پیشنهاد خواندنی

مروری بر تاثیرات مثبت ویتامین E بر انواع بیماری ها مشاهده
مروری بر تاثیرات مثبت ویتامین E بر انواع بیماری ها