بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

مولتی ویتامین شناسی: ارتباط بین مصرف ویتامین E و خطر سرطان ریه

مولتی ویتامین شناسی: ارتباط بین مصرف ویتامین E و خطر سرطان ریه
تحقیقات جدید نشان دادند مصرف مقدار بیشتر ویتامین E در رژیم غذایی منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه می شود.

در حالی که چندین مطالعه اپیدمیولوژیک که قبل تر انجام شده بود منجر به نتایج ناسازگاری در مورد ارتباط بین ویتامین E و خطر سرطان ریه شده بود، در مطالعه ای که اخیرا توسط دانشمندان چینی انجام شد با بررسی شواهد موجود در منابع علمی مختلف ارتباط بین مصرف ویتامین E و کاهش سرطان ریه بخوبی تایید شد.

در این تحقیق، مروری جامع بر مطالعات انجام شده در این راستا از سال 1955 تا 2015 انجام شد.

نتایج بررسی نشان از ارتباط ملموس و عمیق مصرف بیشتر ویتامین E در رژیم غذایی با کاهش ابتلا به سرطان ریه داشت. براساس نتایج مشخص شد که با افزایش مصرف ویتامین E به اندازه تنها 2 میلی گرم در روز در رژیم غذایی، خطر ابتلا به سرطان ریه به اندازه 5 درصد کاهش می یابد.

سرطان ریه یکی از کشنده ترین سرطان ها در سرتاسر دنیاست. براساس آمارهای جدید سالانه 3/1 میلیون نفر مبتلا به سرطان ریه مورد تشخیص قرار می گیرند.

نتایج این تحقیق در سال 2017 در مجله Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition  به چاپ رسید.



منابع و رفرنس ها:

Source & Reference

Association of dietary vitamin E intake with risk of lung cancer: a dose-response meta-analysis

Asia Pac J Clin Nutr. 2017 Mar;26(2):271-277...

برای مشاهده مقاله روی سایت مبدا به زبان اصلی اینجا کلیک کنید



کلید واژه ها

مکمل غذایی، مولتی ویتامین، ریز مغذی ها، کلسیم، آهن، سیستم ایمنی، رژیم غذایی، سبک زندگی، لیست مکمل های غذایی، عوارض مصرف، نحوه مصرف، کاربرد مکمل های غذایی، بهترین زمان مصرف، قرص تقویتی، مکمل شناسی، آثار ویتامین ها، عملکرد عصبی، سرطان، پیشگیری

تهیه شده در گروه تحریریه سایت مکمل شناسی

"منصور"
بسته های ویژه خبری :

پیشنهاد خواندنی

مروری بر تاثیرات مثبت ویتامین E بر انواع بیماری ها مشاهده
مروری بر تاثیرات مثبت ویتامین E بر انواع بیماری ها