آنچه که در مورد ویتامین E و مکمل های غذایی حاوی آن باید دانست
ویتامین E یک ویتامین محلول در چربی می باشد که در مواد غذایی همچون روغنهای گیاهی ، غلات ، حبوبات ، گوشت ، مرغ، میوه ها، سبزیجات و روغن جوانه گندم یافت می شود.
1 تا 3 سالگی 6 میلی گرم
4 تا 8 سلگی 7 میلی گرم
9 تا 13 سالگی 11 میلی گرم
زنان
14 سال به بالا 15 میلی گرم
باردار 15 میلی گرم
شیردهی 19 میلی گرم
مردان
14 سال به بالا 15 میلی گرم
موارد مصرف ویتامین E:
ممکن است از ویتامین ای برای بیماریهای قلبی و فشار خون بالا،دیابتی ها، جلوگیری از عوارض فشار خون در دوران بارداری،سندروم پیش از قاعدگی و کیست پستان، عفونتهای تنفسی، اختلالات پوستی،پیری پوست و آفتاب سوختگی مورد مصرف داشته باشدمشکلات کمبود ویتامین E:
از مشکلات کمبود ویتامین E می توان به اختلالات ژنتیکی خاص،کمبود وزن در نوزادان و همچنین تولد نوزاد نارس اشاره کرد.کاربرد موضعی ویتامین E:
ویتامین E در کاهش چین و چروک پوست ناشی از نور آفتاب بسیار موثر می باشد،خواص مرطوب کنندگی دارد و موجب جلوگیری از کم شدن آب در پوست می گردد.میزان توصیه شده ویتامین E:
کودکان1 تا 3 سالگی 6 میلی گرم
4 تا 8 سلگی 7 میلی گرم
9 تا 13 سالگی 11 میلی گرم
زنان
14 سال به بالا 15 میلی گرم
باردار 15 میلی گرم
شیردهی 19 میلی گرم
مردان
14 سال به بالا 15 میلی گرم
منابع و رفرنس های مکمل شناسی برای این خبر:
http://www.webmd.com/vitamins-supplements
مکمل شناسی را هر روز دنبال کنید
کپی، فقط در صورت درج نام و لینک مکمل شناسی، مجاز است
*توصیه مهم مکمل شناسی در مورد خرید و مصرف مولتی ویتامین ها و سایر مکمل های غذایی:
1-مکمل شناسی، یک داروخانه اینترنتی نیست و فعالیتی در زمینه خرید و فروش مکمل ها ندارد.
2-به موازات این مطلب، ممکن است مطالعات دیگر، نتایجی مغایر و عکس نتایج بالا را نشان دهد. لذااین مطالب نمی تواند دلیلی بر توصیه ومصرف خودسرانه مکمل های غذایی باشد و نباید جایگزین توصیه پزشک شود.
3- بهترین محل برای تهیه مکمل های غذایی، داروخانه است.