امگا 3 و کاهش خطر بیماری های قلبی

امگا 3 و کاهش خطر بیماری های قلبی

یک تحقیق جدید نشان داد: اسیدهای چرب امگا-3 موجود در ماهی و مکمل‌های رژیمی باعث کاهش خطر بیماری قلبی در همه افراد می‌شوند

- این کاهش خطر بیماری قلبی حتی شامل افرادی که سطح چربی یا کلسترول بد در خون آنها بالا است نیز می‌شود.

- انجمن قلب آمریکا توصیه کرده که افراد دستکم یکبار در هفته ماهی بخورند و در صورت امکانپذیر نبودن این کار، نسبت به مصرف مکمل‌های اسیدهای چرب امگا-3 اقدام کنند.

منبع: فانا

مکمل شناسی را هر روز دنبال کنید
تهیه شده در گروه ترجمه و تحریریه سایت مکمل شناسی/ کپی، فقط در صورت درج نام و لینک مکمل شناسی، مجاز است
 
*توصیه مهم مکمل شناسی در مورد خرید و مصرف مولتی ویتامین ها و سایر مکمل های غذایی:
1-مکمل شناسی، یک داروخانه اینترنتی نیست و فعالیتی در زمینه  خرید و فروش مکمل ها ندارد.
2-به موازات نتایج حاصل از بسیاری از تحقیقات، ممکن است مطالعات دیگری وجود 
داشته باشد که نتایجی مغایر و عکس نتایج بالا را  نشان دهد. لذا این مطالب 
بهیچ وجه نمی تواند دلیلی بر توصیه مصرف خودسرانه مکمل های غذایی برای 
بیماران داشته باشد و نباید جایگزین توصیه پزشک لحاظ شود.
3- توجه داشته باشید بهترین محل برای تهیه مکمل های غذایی، داروخانه ها هستند.
______________________________
بسته های ویژه خبری را دنبال کنید : امگا 3 سلامت قلب کلسترول

پیشنهاد خواندنی

files-news-673964kam-khooni[6f468d049c59af5933dc63325dacf37c].jpg مشاهده
سمی و یا ایمن بودن فروس بیس گلیسینات؟