امگا 3 و کاهش خطر بیماری های قلبی

یک تحقیق جدید نشان داد: اسیدهای چرب امگا-3 موجود در ماهی و مکملهای رژیمی باعث کاهش خطر بیماری قلبی در همه افراد میشوند
- این کاهش خطر بیماری قلبی حتی شامل افرادی که سطح چربی یا کلسترول بد در خون آنها بالا است نیز میشود.
- انجمن قلب آمریکا توصیه کرده که افراد دستکم یکبار در هفته ماهی بخورند و در صورت امکانپذیر نبودن این کار، نسبت به مصرف مکملهای اسیدهای چرب امگا-3 اقدام کنند.
منبع: فانا
کپی، فقط در صورت درج نام و لینک مکمل شناسی، مجاز است
*توصیه مهم مکمل شناسی در مورد خرید و مصرف مولتی ویتامین ها و سایر مکمل های غذایی:
1-مکمل شناسی، یک داروخانه اینترنتی نیست و فعالیتی در زمینه خرید و فروش مکمل ها ندارد.
2-به موازات این مطلب، ممکن است مطالعات دیگر، نتایجی مغایر و عکس نتایج بالا را نشان دهد. لذااین مطالب نمی تواند دلیلی بر توصیه ومصرف خودسرانه مکمل های غذایی باشد و نباید جایگزین توصیه پزشک شود.
3- بهترین محل برای تهیه مکمل های غذایی، داروخانه است.