کنترل آسم و آلرژی با کمک مواد غذایی
چه نوع موادغذایی از بروز التهاب در بدن پیشگیری می کنند آسم و آلرژی را با کمک چه موادغذایی می توانیم برطرف کنیم حساسیت های بدن با استفاده از چه موادغذایی برطرف خواهند شد توصیه های مختلف در این زمینه را با هم مرور می کنیم
همچنین مصرف تغذیه مناسب و متعادل در روند بهبود حساسیت و کنترل آن بسیار موثر است.
در ادامه، یکسری از خوراکی هایی که به جنگ آلرژی می روند، معرفی شده است.
تحقیقات نشان داده است که غذاهای مدیترانه ای مانند دانه ها، انگور، سیب و گوجه فرنگی های تارزه، علاوه بر اینکه برای سلامت قلب مفیدند، می توانند واکنش های حساسیتی را کاهش دهند.
بنابر تحقیقات صورت گرفته، نوزادان مادرانی که در دوران بارداری و حتی بعد از آن از محصولات پروبیوتیک مانند شیر مصرف کرده اند، کمتر به واکنش های حساسیتی مانند اگزما مبتلا می شوند.
خوراکی های ادویه دار و کمی تند، ضد احتقان هستند. بادیان رومی، رازیانه، ریشه و خود خردل از جمله خوراکی هایی هستند که می توانند به طور طبیعی اخلاط را از بدن خارج کنند. غذاهای تند، ضدآلرژی های بسیار خوبی هستند.
در ضمن، ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است و در دور کردن بدن از اثرات التهاب آور رادیکال های آزاد نقش بسیار مهمی ایفاء می کند.
یکی از موثر ترین بیوفلاونوئیدها برای مقابله با آلرژی، ماده ای به نام کوارستین می باشد که در سیب، پیاز و چای موجود است.
مواد غذایی سرشار از منیزیم عبارتند از: مغز بادام، بلارد، سبوس گندم و غیره.
نوع گاما-توکوفرول ویتامین E در کاهش التهابات ناشی از حساسیت موثر است وفرد مبتلا به حساسیت را تا حدی آرام می کند.
زیرا این مواد غذایی، آنتی اکسیدان، ضد التهاب و قلیایی کننده بدن هستند و به پاکسازی سلول ها و بافت های درونی بدن کمک می کنند.
*****************
منبع: سامانه مکمل شناسی