تعریف مکمل های غذایی چیست؟
برای تعریف مکمل های غذایی باید به اصول و فلسفه تولید آن توجه کرد. به طور کلی مکمل های غذایی، فرآورده هایی هستند مشتمل بر ویتامینها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، فرآورده های گیاهی و طبیعی که از راه دهان مصرف شده می شوند.
سازمان غذا و داروی امریکا،مکملهای رژیمی- غذایی را فرآورده هایی می داند که حاوی مواد مغذی بوده، فقدان و یا کمبود یک یا چند ماده مغذی اولیه در رژیم غذایی را تکمیل می نمایند و از طریق ارتقاء عملکرد و یا پیشگیری از اختلالات دستگاههای مختلف بدن موجبات افزایش سلامت را فراهم می کنند، ضمناً هیچگونه ادعای تشخیصی، پیشگیری و یا درمانی از یک بیماری خاص را ندارند و شامل یکی از موارد زیر می باشند. ویتامین ها، املاح، گیاهان و مواد طبیعی، اسیدهای آمینه و هر ماده رژیمی دیگری که به منظور افزایش TDI (Total Dietary Intake) مورد استفاده قرار گیرد و یا هر ماده تغلیظ شده، متابولیت شده، تشکیل شده، استخراج شده و یا ترکیب شده از مواد و اجزاء احصاء شده قبلی را شامل می شود.