مقایسه تاثیرات بلوبری و ویتامین C بر بدن
با وجود اینکه مشخص شده است بلوبری میوه ای مفید با تاثیرات خاص است اما در
مطالعات انسانی تاثیر خواص محافظتی آن و مکانیسمی که از طریق آن این تاثیر
گذاشته می شود هنوز کاملا مشخص نیست.
در مطالعه ای که اخیرا توسط
دانشمندان کره ای و ژاپنی بطور مشترک انجام شد، پیشنهاد شد که بلوبری از
طریق تلفیق فرایندهای آنتی اکسیدانی و اپی ژنتیکی همانند آنچه ویتامین C
انجام می دهد بر بدن تاثیر می گذارد.
آنها در این تحقیق بررسی های بر روی تاثیرات مصرف بلوبری یا ویتامین C داشته و آنها را با یکدیگر مقایسه کردند.
در
این بررسی 12 زن سالم جوان، ویتامین C با دوز 1 گرم در روز یا آبمیوه
بلویری (حاوی 300 میلی گرم پلی فنول با دوز 76 میلی گرم در روز
پروانتوسیانیدین) به مدت 2 هفته مصرف کردند.
در هر دو گروه برخی پارامترها که نشان دهنده محافظت کنندگی شیمیایی بلوبری یا ویتامین C بود اندازه گیری شد.
نتایج
بدست آمده بخوبی نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی پرماتوژنیکی
(anti-premutagenic) بلوبری در انسان مشابه با ویتامین C می باشد.
این مطالعه در تاریخ 22 سپتامبر در مجله Journal of Cancer Prevention به چاپ رسید.
منابع و رفرنس های مکمل شناسی برای این خبر:
Source & Reference
Comparison of Blueberry (Vaccinium spp.) and Vitamin C via Antioxidative and Epigenetic Effects in Human
مکمل شناسی را هر روز دنبال کنید
کپی، فقط در صورت درج نام و لینک مکمل شناسی، مجاز است
*توصیه مهم مکمل شناسی در مورد خرید و مصرف مولتی ویتامین ها و سایر مکمل های غذایی:
1-مکمل شناسی، یک داروخانه اینترنتی نیست و فعالیتی در زمینه خرید و فروش مکمل ها ندارد.
2-به موازات این مطلب، ممکن است مطالعات دیگر، نتایجی مغایر و عکس نتایج بالا را نشان دهد. لذااین مطالب نمی تواند دلیلی بر توصیه ومصرف خودسرانه مکمل های غذایی باشد و نباید جایگزین توصیه پزشک شود.
3- بهترین محل برای تهیه مکمل های غذایی، داروخانه است.