کمبود ویتامین E مادرزادی

ویتامین E در ابتدا به عنوان یک ماده غذایی مورد نیاز برای جلوگیری از مرگ و میر جنینی پیشنهاد شد و به زودی پس از آن به عنوان آنتی اکسیدان محلول در چربی مورد بررسی قرار گرفت که می تواند باعث جلوگیری از پراکسیداسیون لیپید توسط به دام انداختن گونه های فعال اکسیژنی شود.
مطالعات مکانیسمی اخیر نشان می دهد که ویتامین E دارای نقش هایی است که مستقل از عملکرد آنتی اکسیدانی است. مثلا مشخص شده است که این ویتامین عمدتا انتقال سیگنال سلولی و بیان ژن را تنظیم می کند.
علیرغم اینکه کمبود ویتامین E نادر است، تحقیقات اخیر نشان می دهد اغلب این کمبود را می توان در کودکان مبتلا به ناهنجاری های ارثی یافت که باعث جلوگیری از جذب و حفظ غلظت طبیعی ویتامین E در خون می شوند.
در مطالعه ای که به تازگی توسط محققان ایتالیایی انجام شد، اختلالات ژنتیکی مرتبط با کمبود ویتامین E مادرزادی مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه بخوبی جنبه های مختلف کمبود ویتامین E مادرزادی مورد بررسی و تجزیه وتحلیل قرار گرفته و عوارض ناشی از آن مرور شد.
منابع و رفرنس های مکمل شناسی برای این خبر:
Congenital Vitamin E Deficiency
Living Reference Work Entry, Handbook of Famine, Starvation, and Nutrient Deprivation,..
مکمل شناسی را هر روز دنبال کنید
کپی، فقط در صورت درج نام و لینک مکمل شناسی، مجاز است
*توصیه مهم مکمل شناسی در مورد خرید و مصرف مولتی ویتامین ها و سایر مکمل های غذایی:
1-مکمل شناسی، یک داروخانه اینترنتی نیست و فعالیتی در زمینه خرید و فروش مکمل ها ندارد.
2-به موازات این مطلب، ممکن است مطالعات دیگر، نتایجی مغایر و عکس نتایج بالا را نشان دهد. لذااین مطالب نمی تواند دلیلی بر توصیه ومصرف خودسرانه مکمل های غذایی باشد و نباید جایگزین توصیه پزشک شود.
3- بهترین محل برای تهیه مکمل های غذایی، داروخانه است.