آشنایی با خواص گیاه آقطی: درمانی برای آنفولانزا

این گیاه دارای میوه هایی شبیه توت است که دارای خواص دارویی متعددی است.
این میوه بویژه برای درمان آنفلوآنزا، آنفولانزای خوکی، ایدز و تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده می شود. همچنین از آن برای درمان درد سینوسی، درد پشت و پا (سیاتیک)، درد عصبی (نورالژی) و سندرم خستگی مزمن (CFS) استفاده می شود.
بعضی از افراد از میوه گیاه آقطی برای درمان تب یونجه (رینیت آلرژیک)، سرطان، به عنوان یک ملین برای یبوست، برای افزایش جریان ادرار و عرق کردن بیشتر نیز استفاده می کنند.
میوه گیاه آقطی به عنوان طعم دهنده در مواد غذایی نیز کاربرد دارد.
محققان اعتقاد دارند که این میوه حاوی ترکیباتی است که می تواند بر سیستم ایمنی بدن تاثیر بگذارد. همچنین ترکیبات آن می تواند در برابر ویروس هایی همچون آنفلوانزا فعال بوده و عفونت ها را کاهش دهد.
مصرف عصاره این میوه بطور خوراکی تا 12 هفته ایمن بوده است اما در مورد ایمنی استفاده طولانی تر آن اطلاعاتی در دست نیست.
منابع و رفرنس ها:
Source & Reference
ELDERBERRY: Uses, Side Effects, Interactions and Warnings
www.webmd.com..
برای مشاهده مقاله روی سایت مبدا به زبان اصلی اینجا کلیک کنید
کلید واژه ها
مکمل غذایی، مکمل ورزشی، ورزشکار، مولتی ویتامین، ریز مغذی ها،
کلسیم، آهن، ویتامین گروه ب، ویتامین های محلول در آب، ویتامین های محلول
در چربی، سیستم ایمنی، رژیم
غذایی، سبک زندگی، لیست مکمل های غذایی، آنتی اکسیدان، عوارض مصرف، نحوه
مصرف، کاربرد
مکمل های غذایی، بهترین زمان مصرف، داروخانه آنلاین، داروخانه، خرید قرص
تقویتی، مکمل شناسی، آثار ویتامین ها، عملکرد عصبی، سرطان، پیشگیری، شربت
کودکان، تقویت کودکان، سوء تغذیه کودکان، خستگی مفرط، نشاط، داروخانه های
گیاهی، داروخانه های سنتی، اتحادیه، مکمل های ویتامینی، خرید قرص، تهیه
شربت، تقویتی، ورزشی، پروتئین، گیاهان دارویی، منابع علمی، آنلاین، مکمل
شناسی،
تهیه شده در گروه تحریریه سایت مکمل شناسی