بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

تاثیر نگهداری میوه و سبزیجات در یخچال بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و محتوی ویتامین C

تاثیر نگهداری میوه و سبزیجات در یخچال بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و محتوی ویتامین C
دانستن این موضوع که چطور نگهداری مواد غذایی در دماهای پایین میزان ترکیبات فعال زیستی و ویژگی ها آنها را تحت تاثیر قرار می دهد، از اهمیت بسیار زیادی برای مصرف کنندگان، دانشمندان و صنعتگران برخوردار است.

در مطالعه ای که اخیرا توسط محققان هندی و کامرونی بطور مشترک انجام شد، تاثیر دماهای پایین نگهداری 19 نوع میوه و سبزیجات بر محتوای فنولی کلی، پروفایل فنولیک اسید، مقدار آنتوسیانین های کلی، مقدار کلی آسکوربیک اسید و فعالیت آنتی اکسیدانی مورد ارزیابی قرار گرفت. این میوه ها و سبزیجات از فروشگاههای معمولی در هند خریداری شده و به مدت 15 روز در یخچال (دمای 4 درجه سانتی گراد) نگهداری شدند.

نتایج بدست آمده نشان داد که محتوای کلی فنولی در کرفس و گل سرخ بالاترین مقدار بود و پس از نگهداری در شرایط ذکر شده تا حدود 30 درصد کاهش یافت.

بالاترین محتوای ویتامین C در گل کلم، انار و شوید یافت شد که در مورد آنها نیز پس از نگهداری در یخچال کاهش یافت.

براساس نتایج بدست آمده انار بالاترین سطح کلی آنتوسیانین را داشت و نگهداری در دمای پایین تغییر چندانی در محتوای آن ایجاد نکرد.

همچنین مشخص شد نگهداری در یخچال باعث کاهش بسیار شدید فعالیت آنتی اکسیدانی میوه ها و سبزیجات می شود. ظرفیت آنتی اکسیدانی کرفس، انار و زیتون بالاترین مقدار و ظرفیت آنتی اکسیدانی آب پرتقال و هویج کمترین مقدار بود.

بررسی ها نشان داد که به ترتیب ترکیبات فنولیک اسیدی، ویتامین C و آنتوسیانین ها نقشی اساسی در ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ها و سبزیجات دارند.

این مطالعه در 24 جولای 2017 در مجله Antioxidants به چاپ رسید.




منابع و رفرنس ها:

Source & Reference

Storage of Fruits and Vegetables in Refrigerator Increases their Phenolic Acids but Decreases the Total Phenolics, Anthocyanins and Vitamin C with Subsequent Loss of their Antioxidant Capacity

Antioxidants 2017, 6(3), 59; doi:10.3390/antiox6030059, Published: 24 July 2017...

برای مشاهده مقاله روی سایت مبدا به زبان اصلی اینجا کلیک کنید



کلید واژه ها

مکمل غذایی، میوه ها، سبزیجات، ویتامین C، آسکوربیک اسید، گل کلم، انار، مکمل ورزشی، ورزشکار، مولتی ویتامین، ریز مغذی ها، کلسیم، آهن، ویتامین گروه ب، ویتامین های محلول در آب، ویتامین های محلول در چربی، سیستم ایمنی، رژیم غذایی، سبک زندگی، لیست مکمل های غذایی، آنتی اکسیدان، عوارض مصرف، نحوه مصرف، کاربرد مکمل های غذایی، بهترین زمان مصرف، داروخانه آنلاین، داروخانه، خرید قرص تقویتی، مکمل شناسی، آثار ویتامین ها، عملکرد عصبی، سرطان، پیشگیری، شربت کودکان، تقویت کودکان، سوء تغذیه کودکان، خستگی مفرط، نشاط، داروخانه های گیاهی، داروخانه های سنتی، اتحادیه، مکمل های ویتامینی، خرید قرص، تهیه شربت، تقویتی، ورزشی، پروتئین، گیاهان دارویی، منابع علمی، آنلاین، مکمل شناسی،

تهیه شده در گروه تحریریه سایت مکمل شناسی

"منصور"
بسته های ویژه خبری :

پیشنهاد خواندنی

اصول استفاده از گیاهان دارویی و مکمل های غذایی برای بیماران دیابتی مشاهده
اصول استفاده از گیاهان دارویی و مکمل های غذایی برای بیماران دیابتی