بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

فلاونوئیدهای کاکائو

فلاونوئیدهای کاکائو

.

کاکائو و شکلات محصولاتی مشتق از دانه‌های کاکائو، دانه‌های درخت Theobroma cocoa می‌باشد. 12 تا 18% وزن خشک دانه‌های کاکائو پلی‌فنول‌ها است. حدود 6% پلی‌فنول‌ها به شکل پروسیانیدین‌ها (به‏عنوان لکوسیانیدین هم شناخته می‌شوند) وجود دارند.

برای مشاهده متن مرجع و رفرنس در کتاب PDR for Nutritional Supplements اینجا کلیک کنید.

نام علمی: فلاونوئیدهای کاکائو
نام علمی(لاتین): Cocoa flavonoids
دسته بندی: آنتی اکسیدان ها/ملکول های گیاهی/فیتوکمیکال ها
توضیحات علمی: پروسیانیدین‌های موجود در کاکائو و شکلات عموماً همودیمر و هموتریمرهای‏(-)-اپی کاتچین یا ... پروسیانیدین‌های موجود در کاکائو و شکلات عموماً همودیمر و هموتریمرهای‏(-)-اپی کاتچین یا هترودیمر‏های(-)-اپی کاتچین و(+)-اپی کاتچین ‌می‌باشد. (-)-اپی کاتچین و(+)-کاتچین متعلق به کلاس فلاوان -3- ال فلاونوییدها می‌باشد.پروسیانیدین‌هایی با 10زیرواحد (دکامر)‌،‌ در دانه‌های کاکائو تازه و در شکلات تیره یافت می‌شوند که پروسیانیدین‌های الیگومریک نام دارند.

علاوه بر داشتن (-)-اپی کاتچین،(+)-کاتچین و پروسیانیدین‌ها، کاکائو و شکلات حاوی فلاونوئیدهای دیگری شامل سایر کاتچینها، فلاوانول کرستین و گلیکوزیدهای آن می‌باشد. این فلاونوئیدها در مجموع به ‌عنوان فلاونوئیدها یا پلی‌فنول‌های کاکائو شناخته می‌شوند. اقوام Mayans و Aztecs از دانه‌های کاکائو برای درمانهای خانگی استفاده می‌کردند. فلاونوئید‌های کاکائو به نظر می‌رسد که دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی قوی و همچنین فواید دیگری برای سلامتی باشند.‌

ادامه بستن متن
عملکرد: فلاونوئید‌های کاکائو ممکن است دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی و همچنین فعالیت‌های ضدالتهابی و تنظیم ... فلاونوئید‌های کاکائو ممکن است دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی و همچنین فعالیت‌های ضدالتهابی و تنظیم کننده ایمنی باشند.

ادامه بستن متن
مکانیسم عمل: فلاونوئیدها توانایی مقابله با گونه‌های فعال اکسیژن‌ و نیتروژن را داشته و همچنین یونهای فلزی مانند ... فلاونوئیدها توانایی مقابله با گونه‌های فعال اکسیژن‌ و نیتروژن را داشته و همچنین یونهای فلزی مانند کاتیونهای فروس که در واکنشهای تولید گونه‌های فعال اکسیژن نقش دارند را شلات می‌کنند. شواهدی وجود دارد که الیگومرهای بزرگتر پروسیانیدین، دارای توانایی آنتی‌اکسیدانی بیشتری می‌باشد.

فلاونوئیدهای کاکائو اکسیداسیون LDL را مهار می‌نماید. اکسیداسیون LDL یک رخداد مهم در پاتوژنز آترواسکلروز است.

به نظر می‌رسد بعضی از فلاونوئیدهای کاکائو، بیان mRNA اینترلوکین 2 (2ـ IL) القا شده توسط فیتوهماگلوتینین‏ و هم‌چنین بیان اینترلوکین 1-بتا (B1 ـ IL) را در سلول‌های مونونوکلنار خون محیطی (PBMC) کاهش می‌دهند.

کاهش 2ـ IL و 1beta ـ IL در PBMC ممکن است تا حدودی در فعالیت‌های احتمالی ضدالتهابی و تنظیم کننده ایمنی فلاونوئیدهای‌ کاکائو دخیل باشد.

مکانیسم این فعالیت‌ها می‌تواند ناشی از فعالیت آنتی‌اکسیدانی فلاونوئیدهای کاکائو باشد. انواع اکسیژن واکنش‌پذیر می‌تواند فاکتور رونویسی هسته‌ای KappaB (NF-KappaB). NF-KappaB در نتیجه تولید فاکتورهای پیش التهابی از قبیل 2ـ IL و 1betaـ IL را تحریک می‌نماید.

ادامه بستن متن
فارماکوکینتینک: مطالب کمی در مورد فارماکوکینتیک پلی فنول‏های کاکائو در انسان وجود دارد. بخشی از این ترکیبات جذب ... مطالب کمی در مورد فارماکوکینتیک پلی فنول‏های کاکائو در انسان وجود دارد. بخشی از این ترکیبات جذب می‌شود. میزان جذب در بین انواع مختلف فلاونوئید‌های کاکائو و همچنین در بین افراد مختلف، بسیار متغییر است.
به نظر می‌رسد فلاونوئیدهای کاکائو در طی جذب، مورد گلوکورونیداسیون، سولفاسیون و متیلاسیون قرار می‌گیرند.

ادامه بستن متن
موارد مصرف: نتایج برخی مطالعات نشان می‌دهد که فلاونوئیدهای کاکائو دارای مزایای احتمالی در کنترل فشار خون و ... نتایج برخی مطالعات نشان می‌دهد که فلاونوئیدهای کاکائو دارای مزایای احتمالی در کنترل فشار خون و سلامت قلبی-عروقی می‌باشد.

ادامه بستن متن
موارد منع مصرف : مصرف این فلاونوئیدها،در افرادی که به هرجز محصولات حاوی فلاونوئیدهای کاکائو افزایش حساسیت دارند، منع ... مصرف این فلاونوئیدها،در افرادی که به هرجز محصولات حاوی فلاونوئیدهای کاکائو افزایش حساسیت دارند، منع مصرف دارد.

ادامه بستن متن
نحوه و میزان مصرف: انواع شکلاتهای جامد و آشامیدنی‌های غنی از فلاونوئیدهای کاکائو، در دسترس است. شکلات تیره نسبت به ...

انواع شکلاتهای جامد و آشامیدنی‌های غنی از فلاونوئیدهای کاکائو، در دسترس است. شکلات تیره نسبت به شکلات شیری فلاونوئیدهای بیشتری دارد. این به دلیل این است شکلات شیری لیکورکاکائو کمتری نسبت به شکلات تیره دارد. در فرآوری شکلات سفید از لیکور کاکائو استفاده نشده بنابراین هیچ فلاونوئیدی ندارد.

ادامه بستن متن
captcha

سوال خود را مطرح کنید. لطفا پیش از طرح سوال، پرسش و پاسخ های قبلی را ملاحظه فرمایید. ممکن است پرسش شما، قبلا پاسخ داده شده باشد

captcha code
اطلاعات علمی تکمیلی
نام علمی: فلاونوئیدهای کاکائو
نام علمی(لاتین): Cocoa flavonoids
دسته بندی: آنتی اکسیدان ها/ملکول های گیاهی/فیتوکمیکال ها
توضیحات علمی: پروسیانیدین‌های موجود در کاکائو و شکلات عموماً همودیمر و هموتریمرهای‏(-)-اپی کاتچین یا ... پروسیانیدین‌های موجود در کاکائو و شکلات عموماً همودیمر و هموتریمرهای‏(-)-اپی کاتچین یا هترودیمر‏های(-)-اپی کاتچین و(+)-اپی کاتچین ‌می‌باشد. (-)-اپی کاتچین و(+)-کاتچین متعلق به کلاس فلاوان -3- ال فلاونوییدها می‌باشد.پروسیانیدین‌هایی با 10زیرواحد (دکامر)‌،‌ در دانه‌های کاکائو تازه و در شکلات تیره یافت می‌شوند که پروسیانیدین‌های الیگومریک نام دارند.

علاوه بر داشتن (-)-اپی کاتچین،(+)-کاتچین و پروسیانیدین‌ها، کاکائو و شکلات حاوی فلاونوئیدهای دیگری شامل سایر کاتچینها، فلاوانول کرستین و گلیکوزیدهای آن می‌باشد. این فلاونوئیدها در مجموع به ‌عنوان فلاونوئیدها یا پلی‌فنول‌های کاکائو شناخته می‌شوند. اقوام Mayans و Aztecs از دانه‌های کاکائو برای درمانهای خانگی استفاده می‌کردند. فلاونوئید‌های کاکائو به نظر می‌رسد که دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی قوی و همچنین فواید دیگری برای سلامتی باشند.‌

ادامه بستن متن
عملکرد: فلاونوئید‌های کاکائو ممکن است دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی و همچنین فعالیت‌های ضدالتهابی و تنظیم ... فلاونوئید‌های کاکائو ممکن است دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی و همچنین فعالیت‌های ضدالتهابی و تنظیم کننده ایمنی باشند.

ادامه بستن متن
مکانیسم عمل: فلاونوئیدها توانایی مقابله با گونه‌های فعال اکسیژن‌ و نیتروژن را داشته و همچنین یونهای فلزی مانند ... فلاونوئیدها توانایی مقابله با گونه‌های فعال اکسیژن‌ و نیتروژن را داشته و همچنین یونهای فلزی مانند کاتیونهای فروس که در واکنشهای تولید گونه‌های فعال اکسیژن نقش دارند را شلات می‌کنند. شواهدی وجود دارد که الیگومرهای بزرگتر پروسیانیدین، دارای توانایی آنتی‌اکسیدانی بیشتری می‌باشد.

فلاونوئیدهای کاکائو اکسیداسیون LDL را مهار می‌نماید. اکسیداسیون LDL یک رخداد مهم در پاتوژنز آترواسکلروز است.

به نظر می‌رسد بعضی از فلاونوئیدهای کاکائو، بیان mRNA اینترلوکین 2 (2ـ IL) القا شده توسط فیتوهماگلوتینین‏ و هم‌چنین بیان اینترلوکین 1-بتا (B1 ـ IL) را در سلول‌های مونونوکلنار خون محیطی (PBMC) کاهش می‌دهند.

کاهش 2ـ IL و 1beta ـ IL در PBMC ممکن است تا حدودی در فعالیت‌های احتمالی ضدالتهابی و تنظیم کننده ایمنی فلاونوئیدهای‌ کاکائو دخیل باشد.

مکانیسم این فعالیت‌ها می‌تواند ناشی از فعالیت آنتی‌اکسیدانی فلاونوئیدهای کاکائو باشد. انواع اکسیژن واکنش‌پذیر می‌تواند فاکتور رونویسی هسته‌ای KappaB (NF-KappaB). NF-KappaB در نتیجه تولید فاکتورهای پیش التهابی از قبیل 2ـ IL و 1betaـ IL را تحریک می‌نماید.

ادامه بستن متن
فارماکوکینتینک: مطالب کمی در مورد فارماکوکینتیک پلی فنول‏های کاکائو در انسان وجود دارد. بخشی از این ترکیبات جذب ... مطالب کمی در مورد فارماکوکینتیک پلی فنول‏های کاکائو در انسان وجود دارد. بخشی از این ترکیبات جذب می‌شود. میزان جذب در بین انواع مختلف فلاونوئید‌های کاکائو و همچنین در بین افراد مختلف، بسیار متغییر است.
به نظر می‌رسد فلاونوئیدهای کاکائو در طی جذب، مورد گلوکورونیداسیون، سولفاسیون و متیلاسیون قرار می‌گیرند.

ادامه بستن متن
موارد مصرف: نتایج برخی مطالعات نشان می‌دهد که فلاونوئیدهای کاکائو دارای مزایای احتمالی در کنترل فشار خون و ... نتایج برخی مطالعات نشان می‌دهد که فلاونوئیدهای کاکائو دارای مزایای احتمالی در کنترل فشار خون و سلامت قلبی-عروقی می‌باشد.

ادامه بستن متن
موارد منع مصرف : مصرف این فلاونوئیدها،در افرادی که به هرجز محصولات حاوی فلاونوئیدهای کاکائو افزایش حساسیت دارند، منع ... مصرف این فلاونوئیدها،در افرادی که به هرجز محصولات حاوی فلاونوئیدهای کاکائو افزایش حساسیت دارند، منع مصرف دارد.

ادامه بستن متن
نحوه و میزان مصرف: انواع شکلاتهای جامد و آشامیدنی‌های غنی از فلاونوئیدهای کاکائو، در دسترس است. شکلات تیره نسبت به ...

انواع شکلاتهای جامد و آشامیدنی‌های غنی از فلاونوئیدهای کاکائو، در دسترس است. شکلات تیره نسبت به شکلات شیری فلاونوئیدهای بیشتری دارد. این به دلیل این است شکلات شیری لیکورکاکائو کمتری نسبت به شکلات تیره دارد. در فرآوری شکلات سفید از لیکور کاکائو استفاده نشده بنابراین هیچ فلاونوئیدی ندارد.

ادامه بستن متن