بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو، سایت هیچگونه فعالیتی در راستای فروش مکمل های غذایی ندارد.

ایزوفلاوون‌های سویا

ایزوفلاوون‌های سویا

.

ایزوفلاوون‌های سویا، فیتواستروژن‌هایی (استروژن‌های گیاهی) هستند که در دانه‌های سویا یافت می‌شوند. فیتو استروژن‌ها، ترکیبات غیراستروئیدی مشتق از گیاه هستند که دارای فعالیت بیولوژیکی شبه استروژنی هستند. ایزوفلاوون‌های سویا هم اثرات ضعیف استروژنی و هم اثرات ضعیف ضداستروژنی دارد.

آنها به گیرنده‌های آلفای استروژنی (ER-alpha) و بتا (ER-Beta) متصل می‌شوند و به نظر می‌رسد که به ER-Beta نسبت به ER-alpha بهتر متصل می‌شوند.

برای مشاهده متن مرجع و رفرنس در کتاب PDR for Nutritional Supplements اینجا کلیک کنید.


فیتوسترول شاری

نام برند

شاری
SHARI

کشور تولید کننده

ایران/تولید داخل

نام شرکت عرضه کننده

مکمل شاری

تعداد در هر بسته

30 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

ایزوفلاوون‌های سویا. {شامل 6/354 میلی گرم بتاسیتوسترول، 4/168 میلی گرم استیگمااسترول، 1/143 میلی گرم کمپسترول} است که برابر با ..... گرم سویا می باشد.

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
ایزومکس ویتابیوتیکس

کشور تولید کننده

انگلستان

نام شرکت عرضه کننده

ویتا آریا

تعداد در هر بسته

30 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

ایزوفلاوون‌های سویا,منیزیوم.کلسیم، ویتامین د

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
منوپیس ویتابیوتیکس

کشور تولید کننده

انگلستان

نام شرکت عرضه کننده

ویتابیوتیکس

تعداد در هر بسته

30 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

ایزوفلاوون‌های سویا,بیوتین ,فولات ,منیزیوم.ویتامین آ _ ویتامین دی _ ویتامین ای _ ویتامین سی _ ویتامین ب 1_ویتامین ب 2_ ویتامین ب 3 _ ویتامین ب 6 _ فولیک اسید _ ویتامین ب 12 _ بیوتین _ پنتانوییک اسید _ منیزیوم _ اهن _ زینک _ مس _ منگنز _سلنیوم _ کروم _ ید

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
منو آورت یوروویتال

کشور تولید کننده

آلمان

نام شرکت عرضه کننده

حکیمان طب کار

تعداد در هر بسته

60 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

ایزوفلاوون‌های سویا,کلسیم ,ویتامین دی.

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر

نام علمی: ایزوفلاوون‌های سویا
نام علمی(لاتین): Soy Isoflavones
دسته بندی: آنتی اکسیدان ها/ملکول های گیاهی/فیتوکمیکال ها
توضیحات علمی: ایزوفلاوون‌های سویا متشکل از سه ایزوفلاوون اصلی و اشکال گلیکوزیدی آنها هستند.  سه ...

ایزوفلاوون‌های سویا متشکل از سه ایزوفلاوون اصلی و اشکال گلیکوزیدی آنها هستند. 

سه ایزوفلاوون اصلی، آگلیکون‌های جنیستئین، دایدزئین و گلی‌سیتئین می‌باشد.

اشکال گلیکوزیله‌ی جنیستئین، جنیستین، ″6 ـ O ـ مالونیل جنیستین و ″6 ـ O ـ استیل جنیستین هستند؛ و اشکال گلیکوزیله‌ی دایدزئین، دایدزین، ″6 ـ O ـ مالونیل دایدزین و ″6 ـ O ـ استیل دایدزین و اشکال مربوط به گلی‌سیتئین، گلی‌سیتین، ″6 ـ O ـ مالونیل گلی‌سیتین و ″6 ـ O ـ استیل گلی‌سیتین هستند.

گلیکوزیدهای مالونیل جنیستئین، اشکال اصلی ایزوفلاوون‌های سویا هستند که در دانه‌های سویا یافت می‌شوند. غذاهای تخمیری سویا مانند tempeh و miso از نظر آگلیکون‌های ایزوفلاوون سویا غنی هستند.
فراوان‌ترین ایزوفلاوون‌های سویا در دانه‌های سویا، گلیکوزیدهای جنیستئین (حدود 50%) و بعد از آن گلیکوزیدهای دایدزئین (حدود 40%) هستند. کمترین مقدار ایزوفلاوون‌های سویا در دانه‌های سویا مربوط به گلیکوزیدهای گلی‌سیتئین است (حدود 10ـ5%).
پروتئین سویای مشتق از دانه‌های سویا حاوی حدود 2 میلی‌گرم جنیستین و دایدزین در هر گرم از پروتئین است. در جوانه سویا، ترتیب مواد متفاوت است. گلیکوزیدهای گلی‌سیتئین حدود 40%، گلیکوزیدهای دایدزئین حدود 50% و گلیکوزیدهای جنیستئین حدود 10% جوانه سویا را تشکیل می‌دهند.
ایزوفلاوون‌های سویا، هنگامی‌که به‌صورت مکمل‌های غذایی به فروش می‌رسند، عمدتاً به‌صورت ایزوفلاوون گلیکوزیدهای جنیستین، دایدزین و گلی‌سیتین وجود دارند.

ادامه بستن متن
عملکرد: ایزوفلاوون‌های سویا دارای فعالیت‌های استروژنی، ضد استروژنی و غیراستروژنی می‌باشد.
ایزوفلاوون‌های ...
ایزوفلاوون‌های سویا دارای فعالیت‌های استروژنی، ضد استروژنی و غیراستروژنی می‌باشد.
ایزوفلاوون‌های سویا همچنین می‌توانند اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضدسرطانی، آنتی آتروژنیک، محافظ عروقی و ضد استئوپروز داشته باشند. ایزوفلاوون‌های سویا در درمان گرگرفتگی‌های یائسگی نیز موثرند.

ادامه بستن متن
مکانیسم عمل: ایزوفلاوون‌های سویا فعالیت استروژنی ضعیف دارند. ترتیب فعالیت در بررسی‌های in vivo به این صورت است، ...

ایزوفلاوون‌های سویا فعالیت استروژنی ضعیف دارند. ترتیب فعالیت در بررسی‌های in vivo به این صورت است، گلی‌سیتئین بیشتر از جنیستئین بیشتر از دایدزئین. آنها به گیرنده‌های استروژنی آلفا و بتا متصل می‌شوند. به‌نظر می‌رسد که به گیرنده‌ی استروژنی بتا بهتر از گیرنده‌ی استروژنی آلفا متصل می‌گردند. بیشترین ایزوفلاوون سویا مطالعه شده، جنیستئین می‌باشد. جنیستئین دارای فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی است.

این ماده یک پاک‌سازی کننده‌ی گونه‌های اکسیژن فعال است و پراکسیداسیون چربی را مهار می‌کند. همچنین تولید آنیون سوپراکسید توسط آنزیم گزانتین اکسیداز را مهار می‌نماید. به‌علاوه، نشان داده شده است که جنیستئین، در آزمایشات حیوانی، فعالیت‌های آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز، کاتالاز و گلوتاتیون ردوکتاز را افزایش می‌دهد. دایدزئین و گلی‌سیتئین نیز فعالیت پاک‌سازی ‌کننده‌ی اکسیژن فعال دارند. به هرحال، این ایزوفلاوون‌ها به اندازه‌ی جنیستئین مورد مطالعه قرار نگرفته‌اند.
در مورد فعالیت ضد سرطانی نیز باز جنیستئین در بین ایزوفلاوون‌های سویا بیشتر مورد مطالعه قرار گرفته است.

چند مکانیسم برای فعالیت ضدسرطانی جنیستئین پیشنهاد شده‌ است که شامل تنظیم افزایشی آپوپتوز، مهار آنژیوژنز، مهار DNA توپرایزومراز II و مهار پروتئین تیروزین کینازها است. فعالیت استروژنی ضعیف جنیستئین، در فعالیت آن در مقابل سرطان پروستات شرکت دارد. مکانیسم‌های دیگر ضد سرطان پروستات شامل مهار NF (فاکتور هسته‌ای) Kappa B- در سلول‌های سرطانی پروستات، تنظیم کاهشی TGF (فاکتور رشد دگرگونی)ـ بتا و مهار EGF (فاکتور رشد اپی‌درمال) ـ رشد تحریکی می‌باشد.

فعالیت ضداستروژنی جنیستئین می‌تواند مکانیسم دیگری برای توجیه فعالیت آن در مقابل سرطان پستان باشد.
مکانیسم‌های احتمالی ضد سرطان پستان شامل مهار فعالیت آروماتاز و تحریک گلوبولین اتصالی به هورمون جنسی می‌باشد که هر دو آنها می‌توانند سطوح استروژن آندوژن را کاهش دهند.
فعالیت آنتی آتروژنیک ایزوفلاوون‌های سویا می‌تواند به واسطه‌ی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها، خصوصاً با توجه به مهار پراکسیداسیون چربی و اکسیداسیون LDL به‌وجود آید.
به نظر می‌رسد اکسیداسیون لیپوپروتئین- کلسترول با چگالی پائین، عامل اصلی در پاتوژنز آترواسکلروزیس باشد.

ایزوفلاوون‌های سویا فعالیت کاهش دهنده کلسترول دارند، اما مکانیسم این اثر نامشخص است. ایزوفلاوون‌های سویا عملکرد اندوتلیال را مستقل از تغییرات فشارخون، چربی یا کنترل قندخون بهبود می‌بخشند. مکانیسم این عمل نامشخص است.
اثرات استروژنی ضعیف ایزوفلاوون‌های سویا می‌توانند با مهار بازجذب استخوان و بهبود چگالی آن، اثرات محافظتی بر ضد استئوپروز داشته باشند. با این حال، مکانیسم این اثر در حال حاضر به طور کامل مشخص نیست. فعالیت استروژنی ضعیف ایزوفلاوون‌های سویا همچنین در کاهش علایم گرگرفتگی کمک می‌کند.

ادامه بستن متن
فارماکوکینتینک: جنیستئین، دایدزئین و گلی‌سیتئین را ببینید.

جنیستئین، دایدزئین و گلی‌سیتئین را ببینید.

ادامه بستن متن
موارد مصرف: ایزوفلاوون‌های سویا می‌توانند در پیشگیری و درمان بعضی از اشکال بیماری‌های قلبی و سرطان مفید باشند. ...

ایزوفلاوون‌های سویا می‌توانند در پیشگیری و درمان بعضی از اشکال بیماری‌های قلبی و سرطان مفید باشند. آنها می‌توانند برخی از علایم یائسگی (گرگرفتگی) را بهبود بخشند و ممکن است در جلوگیری از استئوپروز سودمند باشند.

یک مطالعه‌ی بالینی اخیر در بیماران مبتلا به سکته مغزی ایسکمیک نشان داد که یک مکمل ایزوفلاوون سویا می‌تواند نارسایی اندوتلیال را بهبود بخشد.

ادامه بستن متن
موارد منع مصرف : ایزوفلاوون‌های سویا در افراد مبتلا به حساسیت نسبت به هریک از اجزای محصولات حاوی ایزوفلاوون سویا منع ... ایزوفلاوون‌های سویا در افراد مبتلا به حساسیت نسبت به هریک از اجزای محصولات حاوی ایزوفلاوون سویا منع مصرف دارد. افرادی که نسبت به گرده درخت فان حساسیت دارند نیز ممکن است نسبت به محصولات سویا حساسیت نشان دهند.

ادامه بستن متن
موارد احتیاط: زنان باردار و مادران شیرده باید از مصرف مکمل‌های ایزوفلاوون سویا اجتناب کنند، تا زمانی که مطالعات ...

زنان باردار و مادران شیرده باید از مصرف مکمل‌های ایزوفلاوون سویا اجتناب کنند، تا زمانی که مطالعات طولانی مدت در مورد ایمنی این مواد انجام شود. مردان مبتلا به سرطان پروستات باید قبل از تصمیم به مصرف ایزوفلاوونهای سویا با پزشک خود مشورت کنند.

زنان مبتلا به تومورهای گیرنده‌ مثبت استروژنی، باید در مصرف ایزوفلاوون‌های سویا احتیاط کنند و فقط در صورت توصیه و تحت‌نظر پزشک از آنها استفاده نمایند. افرادی که ایزوفلاوون‌های سویا را مصرف می‌کنند باید از نظر دریافت کافی ید اطمینان حاصل نمایند (عوارض جانبی را ببینید).

ادامه بستن متن
عوارض جانبی: یک نگرانی تئوری بر پایه‌ی بررسی‌های in vitro و مطالعات حیوانی وجود دارد که ایزوفلاوون‌های سویا ممکن ...

یک نگرانی تئوری بر پایه‌ی بررسی‌های in vitro و مطالعات حیوانی وجود دارد که ایزوفلاوون‌های سویا ممکن است خطر هیپوتیروئیدیسم بالینی را در افراد مبتلا به اختلال در عملکرد تیروئید و یا افرادی که دریافت یدید آنها در محدوده مرزی است، افزایش دهند.

بنابراین، افرادی که از ایزوفلاوون‌های سویا استفاده می‌کنند باید از نظر مصرف یدید کافی مطمئن شوند. چندین سال پیش، مرکز ملی تحقیقات سم‌شناسی این نگرانی را مطرح کرد چرا که دانشمندان آنها دریافتند که ایزوفلاوون‌های سویا، جنیستئین و دایدزئین فعالیت آنزیم تیروئید پراکسیداز را (TPO) در موش‌های صحرایی، هم در شرایط in vitro و هم در شرایط in vivo مهار می‌کنند. TPO، یدیناسیون تیروگلوبولین را کاتالیز می‌کند که مرحله‌ی متابولیکی کلیدی در بیوسنتز هورمون تیروئیدی است.

اضافه کردن یدید به شرایط in vitro، مهار TPO را از میان برمی‌دارد. درحالی ‌که با مصرف ایزوفلاوون‌های سویا حیوانات مبتلا به کمبود ید، پاسخ‌های گواتروژنیک از خود بروز می‌دهند، هیچ اثری در حیوانات با ید کافی دیده نشده است.

با توجه به مطالعات انسانی، در صدها مطالعه بالینی که در آنها از ایزوفلاوون‌های سویا استفاده شده است، هیچ گزارشی مبنی بر اثرات منفی بر تیروئید در هریک از افراد شرکت ‌کننده در آزمایش دیده نشده است. یک مطالعه مروری اخیر متشکل از 12 مطالعه که مصرف ایزوفلاوون‌های سویا را بررسی کردند، گزارش می‌کند که به غیر از یک مطالعه که نتایج ترکیبی داشت، هیچ ‌یک از مطالعات دیگر تغییرات آماری مشخصی در هورمون‌های تیروئیدیTSH، T4 و T3 نشان ندادند.

ادامه بستن متن
نحوه و میزان مصرف: مکمل‌های ایزوفلاوون سویا حاوی جنسیتین، دایدزین و گلی‌سیتین هستند و با مقادیر بسیار کمتری از ...

مکمل‌های ایزوفلاوون سویا حاوی جنسیتین، دایدزین و گلی‌سیتین هستند و با مقادیر بسیار کمتری از آگلیکون‌های جنیستئین، دایدزئین و گلی‌سیتئین در دسترس می‌باشد. درصد ایزوفلاوون‌های سویای موجود در یک مکمل ایزوفلاوون‌ سویای استاندارد بیانگر درصد این مواد به همان صورت است که در دانه سویا یافت می‌شوند و عبارتند از: جنیستین حدود 50%، دایدزین حدود 38%، و گلی‌سیتین حدود 12%. یک دوز 50 میلی‌گرمی از ایزوفلاوون‌های سویا ـ یک دوز معمول روزانه ـ mg25 جنسیتین، mg19 دائیدزین و حدودmg 6 گلی‌سیتین را تأمین می‌کند.

معمولاً 40% از فرمول از ایزوفلاوون‌های سویا تشکیل شده است. بنابراین، برای رسیدن به یک دوز 50 میلی‌گرمی از ایزوفلاوون‌های سویا، mg125 از ایزوفلاوون‌های سویا به‌صورت روزانه موردنیاز است. مطالعات مشاهده‌ای و اپیدمیولوژیکی گوناگونی مقدار mg50 روزانه از ایزوفلاوون‌های سویا را پیشنهاد می‌کنند که نزدیک به دوزی است که می‌تواند اثرات مفید در سلامتی داشته باشد. ایزوفلاوون‌های سویا همچنین در برخی غذاهای فراویژه نیز در دسترس هستند.

ادامه بستن متن
captcha

سوال خود را مطرح کنید. لطفا پیش از طرح سوال، پرسش و پاسخ های قبلی را ملاحظه فرمایید. ممکن است پرسش شما، قبلا پاسخ داده شده باشد

captcha code
اطلاعات علمی تکمیلی
نام علمی: ایزوفلاوون‌های سویا
نام علمی(لاتین): Soy Isoflavones
دسته بندی: آنتی اکسیدان ها/ملکول های گیاهی/فیتوکمیکال ها
توضیحات علمی: ایزوفلاوون‌های سویا متشکل از سه ایزوفلاوون اصلی و اشکال گلیکوزیدی آنها هستند.  سه ...

ایزوفلاوون‌های سویا متشکل از سه ایزوفلاوون اصلی و اشکال گلیکوزیدی آنها هستند. 

سه ایزوفلاوون اصلی، آگلیکون‌های جنیستئین، دایدزئین و گلی‌سیتئین می‌باشد.

اشکال گلیکوزیله‌ی جنیستئین، جنیستین، ″6 ـ O ـ مالونیل جنیستین و ″6 ـ O ـ استیل جنیستین هستند؛ و اشکال گلیکوزیله‌ی دایدزئین، دایدزین، ″6 ـ O ـ مالونیل دایدزین و ″6 ـ O ـ استیل دایدزین و اشکال مربوط به گلی‌سیتئین، گلی‌سیتین، ″6 ـ O ـ مالونیل گلی‌سیتین و ″6 ـ O ـ استیل گلی‌سیتین هستند.

گلیکوزیدهای مالونیل جنیستئین، اشکال اصلی ایزوفلاوون‌های سویا هستند که در دانه‌های سویا یافت می‌شوند. غذاهای تخمیری سویا مانند tempeh و miso از نظر آگلیکون‌های ایزوفلاوون سویا غنی هستند.
فراوان‌ترین ایزوفلاوون‌های سویا در دانه‌های سویا، گلیکوزیدهای جنیستئین (حدود 50%) و بعد از آن گلیکوزیدهای دایدزئین (حدود 40%) هستند. کمترین مقدار ایزوفلاوون‌های سویا در دانه‌های سویا مربوط به گلیکوزیدهای گلی‌سیتئین است (حدود 10ـ5%).
پروتئین سویای مشتق از دانه‌های سویا حاوی حدود 2 میلی‌گرم جنیستین و دایدزین در هر گرم از پروتئین است. در جوانه سویا، ترتیب مواد متفاوت است. گلیکوزیدهای گلی‌سیتئین حدود 40%، گلیکوزیدهای دایدزئین حدود 50% و گلیکوزیدهای جنیستئین حدود 10% جوانه سویا را تشکیل می‌دهند.
ایزوفلاوون‌های سویا، هنگامی‌که به‌صورت مکمل‌های غذایی به فروش می‌رسند، عمدتاً به‌صورت ایزوفلاوون گلیکوزیدهای جنیستین، دایدزین و گلی‌سیتین وجود دارند.

ادامه بستن متن
عملکرد: ایزوفلاوون‌های سویا دارای فعالیت‌های استروژنی، ضد استروژنی و غیراستروژنی می‌باشد.
ایزوفلاوون‌های ...
ایزوفلاوون‌های سویا دارای فعالیت‌های استروژنی، ضد استروژنی و غیراستروژنی می‌باشد.
ایزوفلاوون‌های سویا همچنین می‌توانند اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضدسرطانی، آنتی آتروژنیک، محافظ عروقی و ضد استئوپروز داشته باشند. ایزوفلاوون‌های سویا در درمان گرگرفتگی‌های یائسگی نیز موثرند.

ادامه بستن متن
مکانیسم عمل: ایزوفلاوون‌های سویا فعالیت استروژنی ضعیف دارند. ترتیب فعالیت در بررسی‌های in vivo به این صورت است، ...

ایزوفلاوون‌های سویا فعالیت استروژنی ضعیف دارند. ترتیب فعالیت در بررسی‌های in vivo به این صورت است، گلی‌سیتئین بیشتر از جنیستئین بیشتر از دایدزئین. آنها به گیرنده‌های استروژنی آلفا و بتا متصل می‌شوند. به‌نظر می‌رسد که به گیرنده‌ی استروژنی بتا بهتر از گیرنده‌ی استروژنی آلفا متصل می‌گردند. بیشترین ایزوفلاوون سویا مطالعه شده، جنیستئین می‌باشد. جنیستئین دارای فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی است.

این ماده یک پاک‌سازی کننده‌ی گونه‌های اکسیژن فعال است و پراکسیداسیون چربی را مهار می‌کند. همچنین تولید آنیون سوپراکسید توسط آنزیم گزانتین اکسیداز را مهار می‌نماید. به‌علاوه، نشان داده شده است که جنیستئین، در آزمایشات حیوانی، فعالیت‌های آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان سوپراکسید دیسموتاز، گلوتاتیون پراکسیداز، کاتالاز و گلوتاتیون ردوکتاز را افزایش می‌دهد. دایدزئین و گلی‌سیتئین نیز فعالیت پاک‌سازی ‌کننده‌ی اکسیژن فعال دارند. به هرحال، این ایزوفلاوون‌ها به اندازه‌ی جنیستئین مورد مطالعه قرار نگرفته‌اند.
در مورد فعالیت ضد سرطانی نیز باز جنیستئین در بین ایزوفلاوون‌های سویا بیشتر مورد مطالعه قرار گرفته است.

چند مکانیسم برای فعالیت ضدسرطانی جنیستئین پیشنهاد شده‌ است که شامل تنظیم افزایشی آپوپتوز، مهار آنژیوژنز، مهار DNA توپرایزومراز II و مهار پروتئین تیروزین کینازها است. فعالیت استروژنی ضعیف جنیستئین، در فعالیت آن در مقابل سرطان پروستات شرکت دارد. مکانیسم‌های دیگر ضد سرطان پروستات شامل مهار NF (فاکتور هسته‌ای) Kappa B- در سلول‌های سرطانی پروستات، تنظیم کاهشی TGF (فاکتور رشد دگرگونی)ـ بتا و مهار EGF (فاکتور رشد اپی‌درمال) ـ رشد تحریکی می‌باشد.

فعالیت ضداستروژنی جنیستئین می‌تواند مکانیسم دیگری برای توجیه فعالیت آن در مقابل سرطان پستان باشد.
مکانیسم‌های احتمالی ضد سرطان پستان شامل مهار فعالیت آروماتاز و تحریک گلوبولین اتصالی به هورمون جنسی می‌باشد که هر دو آنها می‌توانند سطوح استروژن آندوژن را کاهش دهند.
فعالیت آنتی آتروژنیک ایزوفلاوون‌های سویا می‌تواند به واسطه‌ی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آنها، خصوصاً با توجه به مهار پراکسیداسیون چربی و اکسیداسیون LDL به‌وجود آید.
به نظر می‌رسد اکسیداسیون لیپوپروتئین- کلسترول با چگالی پائین، عامل اصلی در پاتوژنز آترواسکلروزیس باشد.

ایزوفلاوون‌های سویا فعالیت کاهش دهنده کلسترول دارند، اما مکانیسم این اثر نامشخص است. ایزوفلاوون‌های سویا عملکرد اندوتلیال را مستقل از تغییرات فشارخون، چربی یا کنترل قندخون بهبود می‌بخشند. مکانیسم این عمل نامشخص است.
اثرات استروژنی ضعیف ایزوفلاوون‌های سویا می‌توانند با مهار بازجذب استخوان و بهبود چگالی آن، اثرات محافظتی بر ضد استئوپروز داشته باشند. با این حال، مکانیسم این اثر در حال حاضر به طور کامل مشخص نیست. فعالیت استروژنی ضعیف ایزوفلاوون‌های سویا همچنین در کاهش علایم گرگرفتگی کمک می‌کند.

ادامه بستن متن
فارماکوکینتینک: جنیستئین، دایدزئین و گلی‌سیتئین را ببینید.

جنیستئین، دایدزئین و گلی‌سیتئین را ببینید.

ادامه بستن متن
موارد مصرف: ایزوفلاوون‌های سویا می‌توانند در پیشگیری و درمان بعضی از اشکال بیماری‌های قلبی و سرطان مفید باشند. ...

ایزوفلاوون‌های سویا می‌توانند در پیشگیری و درمان بعضی از اشکال بیماری‌های قلبی و سرطان مفید باشند. آنها می‌توانند برخی از علایم یائسگی (گرگرفتگی) را بهبود بخشند و ممکن است در جلوگیری از استئوپروز سودمند باشند.

یک مطالعه‌ی بالینی اخیر در بیماران مبتلا به سکته مغزی ایسکمیک نشان داد که یک مکمل ایزوفلاوون سویا می‌تواند نارسایی اندوتلیال را بهبود بخشد.

ادامه بستن متن
موارد منع مصرف : ایزوفلاوون‌های سویا در افراد مبتلا به حساسیت نسبت به هریک از اجزای محصولات حاوی ایزوفلاوون سویا منع ... ایزوفلاوون‌های سویا در افراد مبتلا به حساسیت نسبت به هریک از اجزای محصولات حاوی ایزوفلاوون سویا منع مصرف دارد. افرادی که نسبت به گرده درخت فان حساسیت دارند نیز ممکن است نسبت به محصولات سویا حساسیت نشان دهند.

ادامه بستن متن
موارد احتیاط: زنان باردار و مادران شیرده باید از مصرف مکمل‌های ایزوفلاوون سویا اجتناب کنند، تا زمانی که مطالعات ...

زنان باردار و مادران شیرده باید از مصرف مکمل‌های ایزوفلاوون سویا اجتناب کنند، تا زمانی که مطالعات طولانی مدت در مورد ایمنی این مواد انجام شود. مردان مبتلا به سرطان پروستات باید قبل از تصمیم به مصرف ایزوفلاوونهای سویا با پزشک خود مشورت کنند.

زنان مبتلا به تومورهای گیرنده‌ مثبت استروژنی، باید در مصرف ایزوفلاوون‌های سویا احتیاط کنند و فقط در صورت توصیه و تحت‌نظر پزشک از آنها استفاده نمایند. افرادی که ایزوفلاوون‌های سویا را مصرف می‌کنند باید از نظر دریافت کافی ید اطمینان حاصل نمایند (عوارض جانبی را ببینید).

ادامه بستن متن
عوارض جانبی: یک نگرانی تئوری بر پایه‌ی بررسی‌های in vitro و مطالعات حیوانی وجود دارد که ایزوفلاوون‌های سویا ممکن ...

یک نگرانی تئوری بر پایه‌ی بررسی‌های in vitro و مطالعات حیوانی وجود دارد که ایزوفلاوون‌های سویا ممکن است خطر هیپوتیروئیدیسم بالینی را در افراد مبتلا به اختلال در عملکرد تیروئید و یا افرادی که دریافت یدید آنها در محدوده مرزی است، افزایش دهند.

بنابراین، افرادی که از ایزوفلاوون‌های سویا استفاده می‌کنند باید از نظر مصرف یدید کافی مطمئن شوند. چندین سال پیش، مرکز ملی تحقیقات سم‌شناسی این نگرانی را مطرح کرد چرا که دانشمندان آنها دریافتند که ایزوفلاوون‌های سویا، جنیستئین و دایدزئین فعالیت آنزیم تیروئید پراکسیداز را (TPO) در موش‌های صحرایی، هم در شرایط in vitro و هم در شرایط in vivo مهار می‌کنند. TPO، یدیناسیون تیروگلوبولین را کاتالیز می‌کند که مرحله‌ی متابولیکی کلیدی در بیوسنتز هورمون تیروئیدی است.

اضافه کردن یدید به شرایط in vitro، مهار TPO را از میان برمی‌دارد. درحالی ‌که با مصرف ایزوفلاوون‌های سویا حیوانات مبتلا به کمبود ید، پاسخ‌های گواتروژنیک از خود بروز می‌دهند، هیچ اثری در حیوانات با ید کافی دیده نشده است.

با توجه به مطالعات انسانی، در صدها مطالعه بالینی که در آنها از ایزوفلاوون‌های سویا استفاده شده است، هیچ گزارشی مبنی بر اثرات منفی بر تیروئید در هریک از افراد شرکت ‌کننده در آزمایش دیده نشده است. یک مطالعه مروری اخیر متشکل از 12 مطالعه که مصرف ایزوفلاوون‌های سویا را بررسی کردند، گزارش می‌کند که به غیر از یک مطالعه که نتایج ترکیبی داشت، هیچ ‌یک از مطالعات دیگر تغییرات آماری مشخصی در هورمون‌های تیروئیدیTSH، T4 و T3 نشان ندادند.

ادامه بستن متن
نحوه و میزان مصرف: مکمل‌های ایزوفلاوون سویا حاوی جنسیتین، دایدزین و گلی‌سیتین هستند و با مقادیر بسیار کمتری از ...

مکمل‌های ایزوفلاوون سویا حاوی جنسیتین، دایدزین و گلی‌سیتین هستند و با مقادیر بسیار کمتری از آگلیکون‌های جنیستئین، دایدزئین و گلی‌سیتئین در دسترس می‌باشد. درصد ایزوفلاوون‌های سویای موجود در یک مکمل ایزوفلاوون‌ سویای استاندارد بیانگر درصد این مواد به همان صورت است که در دانه سویا یافت می‌شوند و عبارتند از: جنیستین حدود 50%، دایدزین حدود 38%، و گلی‌سیتین حدود 12%. یک دوز 50 میلی‌گرمی از ایزوفلاوون‌های سویا ـ یک دوز معمول روزانه ـ mg25 جنسیتین، mg19 دائیدزین و حدودmg 6 گلی‌سیتین را تأمین می‌کند.

معمولاً 40% از فرمول از ایزوفلاوون‌های سویا تشکیل شده است. بنابراین، برای رسیدن به یک دوز 50 میلی‌گرمی از ایزوفلاوون‌های سویا، mg125 از ایزوفلاوون‌های سویا به‌صورت روزانه موردنیاز است. مطالعات مشاهده‌ای و اپیدمیولوژیکی گوناگونی مقدار mg50 روزانه از ایزوفلاوون‌های سویا را پیشنهاد می‌کنند که نزدیک به دوزی است که می‌تواند اثرات مفید در سلامتی داشته باشد. ایزوفلاوون‌های سویا همچنین در برخی غذاهای فراویژه نیز در دسترس هستند.

ادامه بستن متن
لیست محصولات موجود در ایران
فیتوسترول شاری

نام برند

شاری
SHARI

کشور تولید کننده

ایران/تولید داخل

نام شرکت عرضه کننده

مکمل شاری

تعداد در هر بسته

30 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

ایزوفلاوون‌های سویا. {شامل 6/354 میلی گرم بتاسیتوسترول، 4/168 میلی گرم استیگمااسترول، 1/143 میلی گرم کمپسترول} است که برابر با ..... گرم سویا می باشد.

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
ایزومکس ویتابیوتیکس

کشور تولید کننده

انگلستان

نام شرکت عرضه کننده

ویتا آریا

تعداد در هر بسته

30 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

ایزوفلاوون‌های سویا,منیزیوم.کلسیم، ویتامین د

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
منوپیس ویتابیوتیکس

کشور تولید کننده

انگلستان

نام شرکت عرضه کننده

ویتابیوتیکس

تعداد در هر بسته

30 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

ایزوفلاوون‌های سویا,بیوتین ,فولات ,منیزیوم.ویتامین آ _ ویتامین دی _ ویتامین ای _ ویتامین سی _ ویتامین ب 1_ویتامین ب 2_ ویتامین ب 3 _ ویتامین ب 6 _ فولیک اسید _ ویتامین ب 12 _ بیوتین _ پنتانوییک اسید _ منیزیوم _ اهن _ زینک _ مس _ منگنز _سلنیوم _ کروم _ ید

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر
منو آورت یوروویتال

کشور تولید کننده

آلمان

نام شرکت عرضه کننده

حکیمان طب کار

تعداد در هر بسته

60 عدد

دسته بندی از لحاظ ترکیبات اصلی

ایزوفلاوون‌های سویا,کلسیم ,ویتامین دی.

شکل دارویی

قرص

قیمت

۰ ریال
اطلاعات بیشتر